Arg/ledsen

Man kan undra hur ledningen i kommunen tänker när som stänger skolorna, förstår som inte att det medför psykisk ohälsa och familjer som går på knäna. 😔

Särskolan är stängd, inget fungerar och alla inarbetade rutiner fallerar. Det är bråk, kiv, gap, skrik hela dagen, dag in och dag ut som resulterar i ovänner och tårar.

Inget fungerar hemma, hygien rutiner, medicin rutiner, mat rutiner allt fungerar inte😔 och allt är vi föräldrars fel enligt våra söner.

Ikväll blev det ytterligare bråk, ilska och hårda ord flög igenom luften, ord som man kanske ångrar sedan, ord som killarna inte vet att det sårar när som säger det. Bråket började att vår minsta inte tagit sin medicin idag och det var vårt fel fasten jag och gubben jobbade. Sedan hade han inte ätit idag och det var vårt fel med att vi inte hade gjort någon mat till honom igår fästen jag slutade jobba 21.30. Men enligt vår minsta son så tyckte han att jag skulle laga mat till honom så det fanns när han var hungrig.

Snart har man semester och undra hur jag ska fixa att gå hemma när allt är så här, det är lugnare på jobbet än hemma ibland.

Att dom stänger ner så här medför att barn/ungdommar/vuxna drabbas av psykisk ohälsa, familjer fungerar inte, rutiner faller, maten fungerar inte, sömnen fungerar inte, sociala kontakter och sociala koder fungerar inte. Lika så hur man tolkar det som skrivs på sociala medel, allt blir fel och mitt i allt står föräldrar som försöker göra sitt bästa och nästan går på knäna för att få allt att fungera och försöka få familjen att hålla ihop utan att hamna i en ond cirkel.

Ursäkta klagomålet, var tvungen att skriva av mig lite. Hoppas jag inte tråkar ut er, var rädda om er❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *