Lägenhet

Vi har tittat på många lägenheter, men inte fastnat för någon förren nu. Denna lägenhet ligger i ett hus och är på hela bottenplanet, den är på 160 kvadratmeter och med inglasad balkong.
Vi har skickat in att vi har accepterat den så nu håller vi både tummar och tår att vi får den. 🙂
Jag hoppas hoppas hoppas det.
Vi vill komma upp till byn för barnens skull, för här på landet så får vi köra dom hela tiden när dom ska nån stans och det är inte alltid populärt att vi ska köra dom. Det förstår man för dom är stora nu och vill själva kunna röra sig fritt, men det kan dom inte här ute. För vi har stora vägen 21:an som dom måste över för att komma till kompisar och den vägen är farlig att korsa själv för dom kör så fort.
Det har varit bra att bo här ute på landet när barnen var små, för dom har kunnat springa fritt ute på ängarna och hälsat på kossor, hästar och får. Men nu är dom inte små längre, vi har tonåringar nu och då är det andra krav och intressen som gäller.
Så nu hoppas vi att vi kan lägga ut huset till försäljning så vi blir av med det, men enligt mäklaren så verkar det inte vara nåt problem. Men sen får vi se hur fort det går.
Hoppas allt går vägen hoppas att huset blir sålt fort. 🙂

av september 7, 2014.  Inga kommentarer till Lägenhet  September   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *