Linus 9 år

Idag fyller vår lilla kille 9 år. <3

Idag på morgonen så väckte vi vår lilla kille med en födelsedag sång och han fick öppna 3 packet. Han blev så glad över paketen, han fick öppna ett paket som kom på posten från Moster Tina och två från oss och han blev lika glad över alla tre paketen.

Sen hade jag avtalat en tid med hans fröken när jag kunde komma med piggelin glass till klassen, Linus ville bjuda sin klass på det, klasskamraterna blev glada över glassen och satt fint och jobbade i sina böcker under tiden dom åt glassen.

Det blev glassar över så jag gav dom till fritids fröken Marie så Linus kunde bjuda på glass vid mellis med, för han var på fritis efter skolan en stund.

När jag hämtade honom och Christoffer och Kimm på fritis så åkte vi hem och fortsatte kalaset hemma. Vi åt tårta, kakor och jordnötsringar allt som Linus hade beställt. 🙂  Han fick även nu öppna paket, han öppnade 4 packet efter skolan.

Micke hade ordnat så han kom hem tidigare idag från jobbet för att Linus fyllde år och det blev en överaskning för Linus och han blev jätte glad. När Micke kom så hade han med sig två paket och dom älskade Linus.

Han älskar ju allt om Blixten McQueen och han fick ett spel av Moster Tina med den bilen och av Micke fick han en filt och en handduk med Blixten.

Så idag har han verkligen blivit firad, han har fått två mjukisbyxor, bok, lego, vantar, handduk, filt skjorta, och en film som han har gått länge och väntat på : transformers 3

Så nu sover vår pojke lugnt och utmattad efter en dag med firande och paket. 🙂 Jag ska snart oxå gå och lägga mig för jag känner mig faktiskt trött idag, har gjort det hela dagen faktiskt.

Ha en trevlig kväll alla och sov gott när ni ska göra det. 🙂  <3

av oktober 25, 2012.  Inga kommentarer till Linus 9 år  Oktober   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *