Höst

Nu är hösten här med hela sin färg burk. Det är så otroligt fint att se alla dessa färger som finns ute nu. Man blir så glad av alla färger, det riktigt lyser om träden. Jag älskar hösten och alla färgerna som kommer med den.

Jag gillar när det börjar bli mörkt ute så man kan tända ljus och tända en brasa i öppna spisen och sedan krypa upp i fotöljen med en härlig bok och en kopp te. Det är så himla mysigt.
Något annat som är så mysigt och härligt är att gå i skogen på hösten och bara njuta av färgerna och doften av regnet som har precis trillat ner från himlen.

Jag älskar att gå i skogen och bara njuta av fåglarna och se hur alla djuren stannar upp och lyssnar  och ser på mig, när jag kommer med vår hund. Det doftar så härligt och det är så tyst, det är som om det är bara jag och djuren som exisiterar just då. Man blir så tillfredställd av att vara ute och gått i skogen en stund, man känner så glad och pigg.

Jag säljer ju oxå ljus från ett företag som heter Partylite, det är ljus och inrednings saker och jag brinner för det. Det är väldigt uppskattat oxå från mina kunder när jag visar vad jag har.

Nu är det kväll och jag ska snart sätta mig och mysa i soffan framför tv´n en stund med min familj, ni får ha det så bra allihopa här ute så hörs vi snart igen. Ha en fortsatt trevlig kväll

av oktober 11, 2011.  Inga kommentarer till Höst  Oktober   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *