Gjort vid sina fötter

Idag Har vi varit hos en kompis som är fotspecialist och gjort vid Mickes fötter. Han hade mycket torr hud och torrsprickor under fötterna som behövdes ses om.

Jag ringde henne igår och frågade om hon hade tid för honom och det hade hon i förmiddas, så vi körde dit hela familjen. Killarna lekte med hennes lilla vovve under tiden som hon gjorde vid fötterna. vi drack kaffe och snackade lite under tiden. Micke tyckte detta var helt underbart skönt.

Sedan for vi till doktorn, Micke hade en tid klockan 13.00, en återkontroll efter lungiflamationen. Doktorn tog en ny sänka på honom och den hade sjukit en del, den var på 47 nu och den har varit över 300. Så det är en skillnad, äntligen håller det på att vända och vi börjar så smått att bli friska 🙂

Sedan for vi hem och lagade middag , killarna hade beställt spagetti och köttfärssås. Så det fick bli det, jag hade tagit upp köttfärs innan vi körde så det var lagom tinad när vi kom hem igen.

Sen for vi in till Ängelholm för att besiktiga Mickes volvo, Micke var rädd för att den inte skulle gå igenom utan att den skulle få körförbud. Men tji fick han, den gick igenom med endast 3 st 2:or. Så det bli ombesiktning på den. Men han vet inte om han ska behålla den eller skrota den. Jag sa till honom att han kan lägga ut den på nätet och sälja den som reservdels bil för ca 5000kr. Det är alltid nån som vill ha delar från den, så vi ska fota den sedan och lägga ut den på en sida som heter blocket. Det är en sån köp och sälj sida.
Sen hon som gjorde vid fötterna hon har en Saab som hon ville sälja för 7000kr så han funderar på om han ska köpa den istället, för det kostar förmycket att göra vid volvon och i längden så tjänar man inte på det sa han för den har gått för mycket.

Nu sover barnen och jag ska oxå snart lägga mig och sova inför natten, imorgon är det nyårs afton så då får man vara uppe lite längre så man kan se smällarna klockan 24.00.

GOTT NYTT ÅR på er alla KRAM

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *