Småland

Idag körde vi till Småland till Strömsnäsbruk. Imorgon är det morsdag så vi körde upp för att lägga blommor till min mamma. Saknar henne enormt mycket det går inte att beskriva i ord, tänker på henne ofta. Jag hade köpt 20 röda rosor till henne, när vi kom upp så vi satte 18 röda rosor i en vas  till mamma och en röd ros till min moster Maria och en röd ros till mormor och Morfar.

Sen ringde vi min syster och frågade om hon bjöd på kaffe, hon sa att dom skulle till vårmarknaden i Markaryd. Så vi hängde på där, pappa och min lillasyster och hennes familj var där samt min stora systers dotter och son. Vi gick runt och tittade lite på vad som fanns, handlade inte så mycket där, blev en sele till Simba, en cd skiva med indiansk musik när dom spelar panflöjt och vatten pistoler till killarna. Jag älskar panflöjts musik och äger själv en panflöjt, mina favorit artister är Dana Dragomir och indianerna som spelar. Indiansk musik är så härlig och så frigjord, dom lever sig in så i musiken, det är så härligt att se dom spela. Sen är det en stor bonus om dom har sina dräkter på sig med, dom är så praktfulla, Vilket hantverk kläderna har, helt otroligt duktiga är dessa indianer. Han handlat en hel del av indianerna på marknader, älskar deras hantverk. Jag skulle vilja ha en sån dröm fångar ovanför sängen, men dom är så himla dyra, jag är ägare till två ponchor som jag handlat av dom som jag älskar att bära.

Sen när vi körde hem så stannade vi till vid Skåne porten och handlade godis och dricka i Godisbutiken, Sen när vi kom hem så gjorde vi middag och det blev potatis mos med korv, killarna åt så jag trodde dom skulle få ont i magen. Micke körde att arbeta, detta är hans sista arbetsrunda nu innan han ska gå på det nya jobbet. 🙂

Eftermiddagen flöt på som vanligt, killarna var ute och lekte med sina vatten pistoler som vi köpte till dom, sen gick dom in och spelade lite spel. Just nu tittar dom på Barnprogram på tv´n.

av maj 28, 2011.  Inga kommentarer till Småland  Maj   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *