Idag

På förmiddagen efter vi hade lämnat killarna på skolan, så tog jag och Micke cyklarna och cyklade till byn. Vi tog en rejäl runda och vi passade på att handla när vi var uppe i byn med.

Träffade på en arbetskamrat till mig, jag frågade henne om dom hade börjat planera sommar jobb än, hon sa att det skulle dom göra imorgon. Så när jag kom hem så ringde jag kommunen och fick reda på hur många dagar jag hade kvar att jobba, sen ringde jag till hemvården och sa det. Dom skulle höra av sig imorgon sa dom. 🙂

Sen när vi kom hem så var det nästan dags att hämta den minsta på skolan, sen började vi göra färdigt till poolen. Allt under arbete måste bli färdigt innan vi kan sätta den på plats.

Jag och Linus for och köpte glass, medans Micke hämtade dom andra två på skolan. Sen monterade vi poolen och började fylla den. Men det visade sig att underarbetet inte var bra så det blir att tömma ut vattnet som inte hade hunnit bli mycket och börja om igen.

Jag passade på att laga en punktering på en av killarnas cykel, medan poolen fylldes. Vi har pratat om att börja cykla med dom till skolan.

Under arbetet

Montering av poolen 🙂

av maj 10, 2011.  Inga kommentarer till Idag  Maj   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *