Idag

Idag har jag haft fullt upp. Jag har bara farit rundor tycker jag, men ändå fått uträttat en hel del tycker jag.

Jag besökte en vänina på jobbet och pratade lite med Chefen där och kanske kanske så har jag ett sommarjobb om jag vill ha i sommar. Vi får se hur det blir 🙂

Sen har jag hämtat killarna på skolan och hunnit med ett möte och två utvecklingssamtal på eftermiddagen.

Mötet gick faktiskt bra, fast jag skulle vilja ha mer, men jag får väl nöja mig än så länge med det som gick igenom. Det blir en remiss till Christoffer till en logoped och en del tester till som ska göras. Så kanske vi får en diagnos sedan och som kan ge honom den hjälp han behöver.

Nån elevassistent får vi se om det blir, rektorn skulle skicka in en ansökan på det till kommunen så får vi se om det går igenom där.

Sen bidrag till en data fick jag igenom, så nu ska vi leta efter en bärbar data till honom som kan hjälpa honom.
Så jag har fått uträttat en hel del idag, men helt nöjd är jag inte.

Men nästa möte är inplanerat efter vi har varit inne på BUP, så då får vi se vart vi landar då. Men jag ger mig inte och envishet är nåt som jag har blivit begåvad med. Jag vill bara min son väl och att det ska gå bra för honom i skolan, det vill ju alla föräldrar och jag tror att man som förälder kämpar för sitt barn.

Jag har inte gett upp hoppet än och jag har defenetivt inte lagt saken på hyllan heller för den delen heller. Så vi får se vart vi landar.

När vi kom hem efter utvecklingssamtal och skola så blev det packande inför morgon dagen, för imorgon ska Linus läggas in och på fredag opereras han. Han är lite snuvig så vi får se hur det blir när vi kommer in, han var lite snuvig förra gången med och då opererade dom honom så vi får höra med läkaren imorgon.

Linus är lite spänd på vad som ska ske och han vet sen förra op att det gör ont och han vet hur ont det gör efteråt. Så vi får se hur det går. Jag ska be dom titta på den andra handen med för jag blev inte riktigt nöjd med den sista op. För det blev ett veck i ärret som är svårt att hålla rent, ska höra me dom om dom kan fixa det på samma gång när han ändå är sövd.

av maj 25, 2011.  Inga kommentarer till Idag  Maj   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *