Grillning och plantering

Idag har vi varit upp en runda på Åsen och grillat korv. 🙂 Det var både roligt och trevligt att träffa alla igen. Jag och killarna har varit uppe där en runda innan när Micke jobbade, men denna gången kunde Micke följa med upp. Det var inte så många denna gången, men det fanns ju orsak till det, för idag är det ju morsdag, så alla kan inte komma idag.

Killarna fann direkt sina kompisar igen som dom träffade förra gången vi var där uppe, så dom spelade boll och lekte i sandlådan. 🙂

Simba trivdes oxå jätte bra där uppe och blev kelad av alla, han var med en runda och spelade boll oxå med barnen, han blev alldeles slut efteråt. Han sov sedan resten av eftermiddagen förutom när vi var nere och hjälpte grannen och plantera en blomma.

Jag grävde ut lite kompost jord från vår kompost och la i rullebören och körde ner till henne. Vi har mycket jord där nu och vi kan inte göra av med allt själva, så vi delar gärna med oss av den till henne och det är bra gödning till blommorna.

När vi kom upp så kom farmor en runda, hon hade cyklat ner till oss i regnet, så vi satt och pratade en stund på altanen innan hon cyklade hem igen. 🙂

 

Se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *