Forts. på Malmö

 

Eftermiddagen gick vi ut en runda och vi gick runt Pilgrimsparken. Vi hittade många fina saker och fina statyer och fina blommor där. Det fanns många fåglar oxå och Linus tyckte synd om en fågel för den hade bara ett ben. Sen när vi kom upp på avdelningen igen så spelade vi spel ända fram till kvällsmaten. Han fastnade för ett spel och det hette Honungsjakten, jag tror vi spelade det en tre-fyra gånger den eftermiddagen och en eller två gånger på morgonen innan operationen. Det är ett spel som man ska samla honungsburkar med Bamse, han önskade sig detta spel, så vi får se om vi kan hitta det och köpa det sedan.

Natten var lugn med, han somnade efter han hade pratat med moster Suss i telefonen och han sov hela natten lugnt tills dom kom in på morgonen vid sex tiden för att ta tempen på honom. Han fick oxå vid detta tillfälle en panodil. Sen låg vi och tittade på tv´n innan vi gick upp och tvättade och borstade tänderna. Sedan kom dom in vid halv nio med lugnande till honom, han ville först inte ta den, men när sköterskan sa att doktorn vill att han skulle ta den så tog han den sedan. Linus menade att man måste göra vad doktorn sa, sen när dom hämtade oss till op så hade han sina gose djur med sig upp. Dom sköterskorna och narkosen på op är helt underbara, och Linus känner sig så trygg hos dom. Dom sa till mig att han kan känna sig orolig innan han somnade, men han var en riktig cooling och sa innan han somnade att vi ses sen mamma.

Så nu sitter jag här på avdelningen och väntar på att op ska bli färdigt, men jag vet att det kommer att ta ca 2 timmar innan dom kallar på mig. Nu när dom ska göra båda händerna så kanske det tar lite längre, det vet jag inte. Men förra gången tog det ca 2 timmar innan han kom till uppvaket, sen tog det ca 5 timmar på uppvaket innan vi kom ner till avdelningen. Så vi får se hur lång tid det tar denna gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *