Utbrott

Igår fick Kimm ett mega utbrott, han skulle sticka och började slåss.
Det började med att han sparkade sönder tre brädor på gården vid gungorna, sen började han stödda sig mot barnen på gården. När vi sedan kom in så fortsatte det 😩
Han spelade hög musik och var uppkäftig mot oss, han puttade in oss i väggarna och sa en del fula ord.

När han började slå sönder en dörr i lägenheten så fick jag ryka in och hålla fast honom, höll fast han i en halv timme, sen orkade jag inte mer, han skulle defenetivt sticka ni sa han.

Men han gjorde det inte, en vännina kom på besök på kvällen och hon sa herregud stackars er.😩

Är det så konstigt sa jag att jag har magsår, nä sa hon. Att ni orkar? Ja vad säger man åt det, när ens vänninor säger så?
Man orkar ett tag sen orkar man inte längre, måttet är rågat nu.

Vi hade ett möte med kommunen för vi behövde verkligen hjälp och dom ville plocka bort stöd familjen för oss, stödfamiljen var med. Men det kvittade vad vi sa eller stödfamiljen sa för dom ändrade sig inte.

Det är så sa kommunen att vill inte Kimm ha hjälp eller ha kvar sin stödfamilj så kan dom inte tvinga honom, det är han som bestämmer.

Han är ju inte myndig, hur kan han bestämma???? Fattar inte ett skit.

Micke min gubbe sa att då kan du boka plats på psyket till oss för vi kommer inte att orka, nä så fick han ju inte säga sa dom.

Herregud hur länge ska vi orka????
Ja vill gärna börja jobba, men som det ser ut nu så går det inte.😩

Dom ringer från skolan och säger att Kimm vill hem för att han har ont i magen, han har inte ont i magen han vill bara inte vara där. Suck när ska dom se det.
Börjar bli så trött på dessa utbrott och stölder.

av juni 6, 2016.  Inga kommentarer till Utbrott  Kimm   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *