Äter inte som han ska 😟

Kimm och jag ❀

Denna kille har hĂ€lsan börjat att svacka pĂ„, han Ă€ter inte som han ska för oss 😟.

Han Ă€ter frukost sedan Ă€ter han inte mer pĂ„ hela dagen, det gör att han har börjat fĂ„ yrsel, ont i magen och Ă€r jĂ€tte trött plus att vĂ„gen pekar nerĂ„t. Vi har varit hos lĂ€karen och sköterskan pĂ„ BUP och igĂ„r var vi hos psykologen pĂ„ habiliteringen. Vi vet Ă€rligt inte hur vi ska fĂ„ honom att Ă€ta, den enda gĂ„ngen vi fĂ„r honom att Ă€ta Ă€r nĂ€r vi tvingar honom till det.😟 Det hjĂ€lper inte att dom hotar att lĂ€gga in honom för han skiter i det, han mĂ„r psykiskt dĂ„ligt med och hade varit behov av samtalsstöd, men det fĂ„r vi inte. Jag önskar att jag visste vad som gick runt i hans huvud och att han visste att allt vi gör och all den tid vi lĂ€gger pĂ„ honom Ă€r för hans bĂ€sta.

Jag har varit i kontakt med skolan och dom kan inte göra sÄ mycket mer Àn pÄminna honom och det förstÄr jag. Dom kan inte tvinga honom eller vara med honom hela tiden och se till sÄ han Àter, han har ju egen ansvar med.

Jag ska försöka fÄ en tid till vÄrdcentralen för hÀlsokontroll för att se hur det verkligen stÄr till med hans vÀrden i kroppen, sen fÄr jag se om jag kan fÄ tid till en dietist för att se om hon kan hjÀlpa honom.

Ni fĂ„r ha en bra dag, det var allt frĂ„n mig 💓

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *