Akuten

Kimm och Micke är på väg till Akuten i HBG just nu.

Kimm har inte mått så bra idag och natten som gick. På natten fick han två astma anfall som blev bättre efter jag hade inhalerat honom.  Sen under dagen så har han varit hängig och trött. När jag tempade honom nu på efter middagen så hade han en temp på 40,4, då fick han febernedsättande av mig. Sen vid närmare sex tiden så fick han frossa och bara satt och skakade i fotöljen framför tv´n. Han klagade över tryck över bröstet oxå och andningen var tät på honom. Så jag och Micke kom överens att vi kanske skulle ringa barn rådgivningen på barnakuten, men den hade dom lagt ner, så jag fick ringa sjukvårdsrådgivningen istället. Jag pratade med pappa över facebook och han tyckte oxå att vi skulle ringa så han blev kollad, pappa la det som förslag oxå att vi skulle kontakta sjukvården.

När jag ringde rådgivningen så sa hon att det var inget snack om saken, vi skulle köra in med honom direkt. Så nu är Micke iväg med honom, dom körde till Ängelholm först för där går Kimm hos en läkare på barn redan. Men dom hade ingen läkare på akuten som kunde titta på honom där, så dom fick köra vidare till HBG istället.

Kimm lider av Urinvägsreflux så hans njurar är skadade så jag hoppas han inte det som spökar nu, men får han lämna urin prov så kommer det att visa sig där om det är refluxen som spökar. Micke var lite rädd för att dom skulle bli inlagda, men jag sa att då får jag komma in imorgon och hälsa på dom istället och ta hem bilen som blir ståendes där då.

Vi får se vad som händer sen, Micke skulle ringa hem sen när dom hade varit inne hos doktorn.

av februari 3, 2011.  Inga kommentarer till Akuten  Kimm   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *