Midsommar

GLAD MIDSOMMAR  ALLA MINA VÄNNER !!!!

Nu är midsommar helgen över och jag har jobbat min första helg. Midsommarafton jobbade jag dagen och midsommar dag jobbade jag en delad tur.Så det blev att fira med familjen när jag kom hem. När jag hade slutat midsommar afton så hämtade jag svärmor så hon kunde vara med och fira med oss. I år hann vi dock inte med att plocka blommor och klä midsommar stången, men det får vi göra nästa år istället.

Christoffer han åt en hel burk matjesill själv, han älskar fisk den pojken i olika former. Så det var han, svärmor och jag som åt sill och potatis med gräddfil och gräslök, dom andra åt kassler och potatis och brunsås. Det gick det med att äta tyckte dom, till efterrätt så åt vi jordgubbar och vispgrädde. Vi blev mätta och belåtna allihopa, sedan fick killarna varsin godis påse medans vi andra drack kaffe. Killarna satt och tittade på tv´n en stund för att vila magen och vi drack kaffe på altanen. Det regnade på kvällen så vi kunde inte sitta ute i trädgården, det var synd för annars hade det varit mysigt.

Sedan lite senare på kvällen så satt vi allihopa och tittade på Buskis program på tv´n, det är en teater med humor och killarna tyckte det var jätte roligt. Micke körde hem svärmor sedan och killarna följde med när han körde hem henne.

Dagen efter så var det midsommar dag och jag var tvungen att gå upp för att jobba, men det gick och tiden den rann iväg fort, det gör oxå mycket vilket folk man jobbar ihop med. Det var ett toppen gäng som var inne och jobbade i helgen. Sen handlade jag på vägen hem och jag köpte en häcka sax till Micke för den andra hade gått i sönder.
Sen vilade jag en stund på altanen innan det var dags för att köra iväg och jobba kvällsrundan. Allt flöt på underkvällen så det gjorde att tiden flöt på rätt fort tyckte jag.

Hoppas ni oxå har haft en toppen helg och firat midsommar med jordgubbar och annat gott.

av juni 26, 2011.  Inga kommentarer till Midsommar  Juni   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *