Härlig dag

Idag har vi varit på en långtur, vi började med att köra skräp till återvinnings gården på förmiddagen, sedan körde vi hem och lagade mat. Efter det så stack vi till Örkelljunga dagarna, där det var festival, killarnas favorit skulle uppträda där Nasim Al Fakir.

Här är Nasim Al Fakir när han spelar trummmor. 🙂
Han charmade alla barnen, alla barnen jublade när han kom in på cenen. Han fick med både barn och föräldrar när det kom till rörelser i musiken Alla stod upp och klappade och utförde alla rörelser till sången fast det var jätte varmt och svetten den rann.

Efter han hade spelat klart så fick dom som ville gå fram och köpa en skiva och få den signerad , Klart killarna skulle gå fram och få en skiva, Christoffer var blyg så han ville inte, när jag stod och pratade med Nasim så blev Christoffer lite nervös. Han visste inte vart han skulle stå, det var ju hans favorit och stå nära honom blev visst lite för mycket för han för han blev jätte nervös. 🙂

Här signerar Nasim skivan till Kimm och Linus. 🙂

Sedan for vi till en kompis i Skånes fagerhult, men dom skulle iväg så vi stannade bara en liten stund och pratade med dom, sedan for vi till Småland till min stora syster och hennes familj, där fikade vi med varmkorv och bröd, det gillade killarna, för efter all festival firande så var dom lite hungriga. Sedan for vi en runda till pappa och hälsade på innan vi styrde hemmåt.

Väl hemma så lekte killarna ute en stund och vi fick vattna blommorna i trädgården, sedan gick vi in och myste framför tv´n med popcorn och chips 🙂
En riktig toppen dag med sol och värme 🙂

av juni 4, 2011.  Inga kommentarer till Härlig dag  Juni   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *