Giggs på besök

 

Idag har min Arbetskamrat och hennes gubbe varit här. Dom skulle lämna ett skrivbord som vår ene son skulle få av dom. Dom hade med sig sin chäffer hund Giggs och det gillades av killarna. Dom hade träffat Giggs innan hemma hos min arbetskamrat och nu fick dom leka ihop igen, det uppskattades både av Giggs och av våra killar.

När dom skulle åka igen så stannade Giggs kvar hos oss, för dom skulle flytta möbler så han stannade hos oss under tiden som dom gjorde det.

Så nu har han blivit rastad ett antal gånger och det har turats om att hålla Giggs i kopplet. Killarna har oxå hunnit med att bråka om honom om vem som ska hålla honom och vem som ska leka med honom. Just nu ligger han i hallen och tar det lugnt, det är nog jobbigt att bli passad av tre killar. 🙂

Vår hund Simba är lite rädd för honom, men efter ett tag så släpptes lite av räddslan så nu går han omkring här utan att gå undan för Giggs. Räddslan som Simba har är nog av att Giggs är bra mycket större än han och  Simba har blivit skrämd av andra hundar, så han är lite osäker med andra hundar. Hoppas det kan släppa på honom helt och att han kan njuta av andra hundar och kan leka med dom.

Giggs är så himla snäll och så himla fin, han är så himla snäll och mån om Simba, han kommer så fort Simba gnyr eller gör något. Då är han framme och tittar snällt på honom med huvudet på sne, det ser så himla gulligt ut när han lägger huvudet på sne. 🙂 Hoppas det går bra mellan Simba och Giggs, för om det gör det och att dom kan vänja sig vid varandra så kanske Giggs kan komma fler gånger på besök. 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *