update

213

Hej på er alla här ute, jag har inte bloggat på ett tag nu.

Men nu tänkte jag skriva lite om vad som händer i vårt liv nu. Vi håller på att rensa ut i vårt hus, för vi har tagit ett beslut om att sälja det. Det är ett stort hus och många vrå att hitta saker i, vi har bott här i 13 år så en del kan man säga att man samlat på sig en hel del. Vi ska flytta till lägenhet i första hand tills vi hittar något hus som vi fastnar för, vi har inte hittat det huset än som till talar oss.

Vi har kört en hel del saker och kläder till Statsmissionen här i byn som säljer det och pengarna går till hemlösa och människor som behöver hjälp. Det kändes skönt att lämna det där så andra kan få nytta av det. Sen har det gått en hel det till tippen som det var inget att spara på.
Vi har även gjort om en vägg som en av våra killar har förstört, vi gjorde den väggen till en fondvägg och det blev faktiskt snyggt.

Vi har en hel del kvar att göra innan fotografen kan komma och fotografera huset både utomhus och inomhus. Men det ska bli skönt att ha det gjort sedan. 🙂

När allt är över så blir det en lättnad för oss alla och vi får ett lugn i familjen, för just nu är alla överallt och ingen stans. Alla vill hjälpa till och det är både på gott och ont, man blir själv lite stressad när det är för många som är och rotar.

På jobb fronten har det väl inte hänt så mycket mer än att jag har varit inne och jobbat en runda på Gymnasiesärskolan här i byn och det var jätte kul, dom är så himla goa där uppe. Annars har jag bara varit i Kvidinge och lämnat in mina betyg, diplom och personliga brev till min Chef.

Ha det gött dör ute och var rädda om varandra 🙂  3

 

av januari 27, 2014.  Inga kommentarer till update  Januari   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *