Småland

Idag har vi varit hemma i småland en runda, på vägen upp så snöade det vid skåneporten. Där uppe har dom snö, mycket mer än vad vi har här nere. Här har vi bara små drivor ut med vägen kvar, gräset det är grönt här, det är det inte där uppe.

vi körde först till Traryd och till mammas grav för att ge henne blommor, det var jätte halt på kyrkogården idag, synd att dom inte kan sanda så man kan gå där ordentligt. Det är tråkigt när dom inte kan hålla efter i gångarna så man kommer till sina nära och kära som ligger där 🙁 . Man höll ju på att trilla flera gånger när man gick till och från bilen, så ska det ju inte vara .

Sedan körde vi hem till min storasyster och hennes familj. Vi grattade barnens kusin som fyller år snart, han fyller 13 år om några dagar. Men vi kan inte komma den dagen så det var därför som vi körde upp nu istället. Pappa kom oxå en runda och det var jätte trevlig eftermiddag som vi hade där 🙂 . Killarna lekte med sin kusin och pratade med oss alla och vi fick en go fika där med.  När vi körde hem så var det mörkt ute och det gillade inte killarna i bilen, för då kunde dom inte se nåt när dom skulle leka eller spela spel. Den minsta somnade på vägen upp och på vägen hem så jag trodde inte att han skulle somna i vettig tid sen på kvällen, men det gjorde han, det gjorde dom andra två oxå så den småländska luften gjorde gott på dom för trötta blev dom ialla fall 🙂 Nu sover killarna gott, det är skola imorgon så dom behöver sin sömn så dom orkar det imorgon.

av januari 23, 2011.  Inga kommentarer till Småland  Januari   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *