middagsbjudning

Igår hade vi en bjudning med vänner.

Jag gjorde kassler och ris med currysås och sallad. Det gick hem alla åt så dom blev proppmätta. Sedan åt vi pepparkakor och drack kaffe.
Det var väldigt trevligt och alla njöt av varandras sällskap.

Dom hade med sig sin lilla hund som heter Bolt, det är en vit pudel. Den är så himla söt, men så rädd den är. Den är rädd för allt möjligt. Simba ville leka med honom men det ville inte han han var rädd för Simba. Tråkigt för då hade ju Simba oxå nån att leka med.

Dom tyckte Simba var bortskämd, men det ska han vara för han är ju så himla söt. Han är min lilla vovve och det märks, för han följer mig över allt och verkar bara lyda mig och ingen annan i familjen.

Killarna lekte med deras barn och dom sprang ut och in och dom åkte kana på vägen här ute.
Vi har en isgata utanför vårat hus det är så man nästan kan åka skridskor på vägen.

På kvällen så tog vi det lugnt, jag stickade vidare på raggsockor, jag har stickat ett par till Alva och nu stickar jag färdigt Jockes par. Sedan blir det att börja på min stora systers sockor.

Jag ska försöka plugga lite oxå denna helgen, får se om jag får tid till det ikväll. Jag har tentan nästa fredag så jag måste plugga. Det är svårt att plugga när killarna är lediga för dom kommer hela tiden och ska fråga en massa när man sitter med det. Men det får dom göra för vem ska dom annars fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *