Jul och Nyår

Nu är julen och nyåren över.

Vi var hemma över nyår, vi var en runda till Vejbystrand och åt nyårsmat och det var gott. Vi fick falsk flesfile´med potatis och sås och grönsaker. Sedan till efterrätt fick vi glass och fruktsallad och till kaffet fick vi choklad. Det var jätte trevligt och killarna myste, dom var ute och lekte i snön och hade jätte roligt. Simba var oxå med och det gillade han, han älskar att vara i Vejbystrand.

Sedan på kvällen på nyår så var vi hemma och myste framför tv´n, eller rättare sagt resten av familjen gjorde det och jag försökte plugga, men det var inte så lätt. Killarna var så himla rädd att dom skulle missa smällarna så dom frågade hela tiden när det var dags.

Dom gillade grevinnan och betjänten, dom skrattade så dom höll på att kikna, sedan somnade dom, en i soffan, en i fotäljen och en på golvet. Men när det var dags för smällarna så väckte vi dom.

När dom började smälla så var dom lite fega, dom vågade först inte ut och titta på dom utan stod i fönstret, men sen när Micke tog på sig jackan och följde med ut så gick två killarn med, den tredje vågade inte förren senare att gå ut och då var det nästan över.

Sedan sprang dom i alla fönster och kollade på när alla smällde av smällare, vi hade inte köpt nåt för vi tycker det är onödiga pengar som inte vara så länge då är det bättre att titta på.
Hunden gillade inte alls smällarna, han var rädd för dom. Han skällde och skakade i hela kroppen. Han tyckte nog att dom skulle sluta med det.

Iår tyckte jag inte att julen hade varit nåt, saknar min mamma enormt mycket och kände ingen julstämning alls för fem öre. Men vi försökte både jag och Micke att göra det mysigt för killarna i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *