fredag

Idag har jag fortsatt att plocka ner julen, jag har nån gardin kvar att ta ner, men annars är allt nere. Skönt nu kan man se framåt mot våren.

Idag har vi haft lite besök, inger och hennes lille pojk kom och hennes barnbarn. Sedan kom en kompis till Linus en klasskamrat och ville leka med honom. Så i eftermiddag har jag haft 6 barn hemma, så det har varit full rulle hela eftermiddagen. Den sista åkte hem vid fyra tiden.

Sedan har jag suttit och gjort det sista på min läxa och skickat in den till min distanslärare. Hoppas hon blir nöjd med den.

Nu sitter vi och tittar på Let´s Dance på fyran och jag surfar lite, när killarna har somnat så ska jag göra mitt prov oxå, det är det sista provet sedan är jag färdig med denna kursen.

Jag  och Micke har diskuterat lite om jag ska sätta mig på skolbänken på heltid eller om jag ska fortsätta att studera på distans. Men det lutar åt att jag ska försöka komma in på heltid, för då kan jag studera mer än ett ämne åt gången, det kan jag inte nu på akassan. För dom har bara gått med på att jag studerar på 50%. Så det blir bara ett ämne åt gången just nu och då tar det ju evigheter innan jag är färdig om jag ska hålla på i denna takten.

Det har börjat frysa igen ute nu, innan idag var det tö väder så det blir nog halt när Micke ska köra hem. Ska skicka ett sms till honom sedan och säga åt han att köra försiktigt när han slutar.

av januari 7, 2011.  Inga kommentarer till fredag  Januari   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *