Fint besök

När vi kom hem efter öppet hus på skolan, så kom Peter och Karin Haak på besök med sin son Gabriel. Jag höll på att laga mat när dom kom, killarna var hungriga efter en dag i skolan. Vi  åt tillsamman och det är så himla trevigt med dessa människor som middagsgäster. Denna familjen är en av våra bästa vänner och försöker umgås så mycket vi kan. Ibland kan det vara svårt att få ihop det, allt ska klaffa från båda familjerna. Peter hade varit iväg på en tävling på ett bageri och det var en semla tävling. Det var åtta deltagande och Peter klarade äta 7 st semlor av jag tror det var 12 st. Det tyckte jag var bra gjort för det hade nog inte jag klarat av. Jag har tävlat i mat en gång och det var med korv och bröd, då kom jag tvåa med 14 korvar. Fast då mådde man oxå därefter, fy vad dålig man blev.  Efter maten så lekte alla barnen och vi satt och pratade, Peter kollade på killarnas datorer och såg så dom fungerade ordentligt. Kimms data stänger ner sig och startar om sig lite då och då, men han kunde inte se nåt fel med den. Hoppas den har slutat nu med det och att Kimm kan sitta med den nu.
Micke kom sen vid halv tre för då hade han slutat jobba och då snackade vi lite om allt möjligt från data till stödfamiljer.
Synd att vi bor så lång ifrån varandra 🙁 annars kunde man umgås mer.
Få se om vi kan köra inom där när vi kör till Småland.
Efter dom hade kört så kom farmor på besök, hon hade frukt till killarna med sig och det tackade ju inte dom nej till. Våra killar älskar frukt, dom hade kunnat äta ett helt kilo utan problem. I och för sig är det ju nyttigt, men kanske inte i stora mängder.

av januari 29, 2011.  Inga kommentarer till Fint besök  Januari   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *