bowlingkalas

Idag hade Christoffer och Kimm barnkalas, dom fyllde inte år idag. Det gör dom veckan innan julafton, men vi sa att dom fick vänta med kalaset till Januari månad.

Jag hyrde bowlinghallen till dom här i byn och det blev en succé. Så roligt alla barnen hade det, vi med för den delen fast vi inte var med och bowlade. Det var rent nöje att se på när dom bowlade alla barnen, deras uttryck när dom slog ner käglorna. En del av dom hoppade jämnfota när alla käglorna kom ner och en del skrek JAAA när dom trillade. Sen spelade dom musik där uppe till dom under tiden dom bowlade och då blev det lite dans på banan oxå. Det var olika sorters danstilar som kom fram där under tiden dom fick vänta på sin tur.

Christoffer och Kimm var väldigt glada över presenterna som dom fick av sina klasskamrater. Det var 15 barn som blev väldigt mätta och glada när dom gick därifrån.

Dom fick äta först och då fick dom hamburgare och pommes med tillbehör till och läsk och vatten att dricka, sedan bowlade dom i en timme och efter det fick dom glass och godispåsar. Helt klart att hädan efter ska jag ha alla barnkalas där uppe, för det var billigt att hyra det, plus att man slapp stå med maten och dom fick godispåsar i priset. Alla hade roligt och trevligt i 3 timmar.

Jag och Micke ska nog köra upp där fler gånger med killarna, det kan man ju göra som en familje stund med dom en helg. Nu har jag tre trötta killar som ligger i soffan och kollar på tv´n, det ser ut som om dom ska somna snart.

av januari 22, 2011.  Inga kommentarer till bowlingkalas  Januari   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *