Skolan

Idag var det lite svårt att väcka barnen, dom var lite trötta nu på morgonen.
Men så var dom ju tvungen att gå upp halv sex på morgonen, för skolbussen kommer 7.20.
Idag var det Christoffers och Kimms första skoldag sedan dom blev sjuka, dom har varit hemma i över en vecka nu. Skönt att dom är friska nu 🙂
Dom har bara en envis hosta kvar och den kan sitta i länge, men dom får Lepheton av mig på morgonen och kvällen så den ska väl ge med sig tillslut hoppas jag.
När dom var i skolan så tog jag och hunden Simba det lugnt, vi var ute och gick promenader i området och det gillade han.
När vi skulle möta upp barnen när dom kom med skolbussen så regnade det, jag gick ut tidigare så jag kunde träna Simba med att gå på trottoaren och att det kom bilar förbi honom. Det var lite svårt i början för honom att inte vilja springa med bilarna. Men sedan efter ett tag så gav det med sig, nu ska han bara få bort räddslan när en lasbil kör förbi honom.
När killarna kom så berättade dom att det hade gått bra i skolan och att klasskamraterna hade blivit glada över att dom var tillbaka. Dom hade haft en annan lärare idag för deras ordinarie hade semester. Men det hade gått bra ändå.
När Micke kom hem så handlade vi Pizza till kvällsmat idag, det var gott. Dom har öppnat en ny pizzeria i byn och dom gör super goa pizzor.

av februari 10, 2011.  Inga kommentarer till Skolan  Februari   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *