Ont i magen

Idag vaknade kimm med ont i magen och var jätte ledsen och retlig. Det kvittade vad man sa åt honom så blev han antingen ledsen eller arg, Han vill varken äta eller dricka till oss, han har druckit om man säger till honom att göra det men inte han gör inte det själv. Han vill inte ta sin medicin som vi har fått till honom, man får nästan tvinga honom att ta den. Han går oxå oxå och kallsvettas och fryser fasten han inte har någon feber. Om man känner på hans panna så kan man känna hur han kallsvettas, man blir alldeles blöt i handen.

Jag har skickat ett mail till hans läkare på sjukhuset, hoppas han hör av sig imorgon måndag när han ser mailet. Jag har anmält killarna till mina vårdkontakter på så vis kommer jag i kontakt med deras läkare hur lätt som helst. Det är toppen att man kan göra så. Kimm har två läkare på Sjukhuset. En i HBG som är Urinolog och en överläkare på barnmedicinska i Ängelholm. Dom är toppen läkare, jag har aldrig mött nån så bra som dom är, det kanske finns det men jag har inte träffat dom än.

Jag var inne och kollade upp hans medeciner som han fick utskrivit nu på www.fass.se och där står det att det kan ge magbesvär. Men jag vågar inte byta ut eller plocka bort nån medecin förren jag har pratat med hans läkare.

av februari 6, 2011.  Inga kommentarer till Ont i magen  Februari   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *