Imorgon

Imorgon ska jag skicka Christoffer och Kimm till skolan på prov och se hur det går.
Dom ska åka skolbuss ner, för min bil är inte lagad än så vi har bara en bil än så länge.
Dom har varit pigga idag och Kimm slarvar fortfarande med maten och drickandet. Men det kanske fungerar bättre när han är i skolan bland kamraterna. Maten kanske smakar bättre när kamraterna sitter bredvid honom vem vet. Han har varit hemma nu i två veckor så nu tror jag han klarar det.
Christoffer han klagar över öronen idag, men det varar inte så länge för sedan har han inte ont.
Dom har varit ute och lekt idag och då har det inte varit nåt speciellt klagande över hals och öron.
Christoffer åt faktiskt bra idag, han startade dagen med fyra smörgåsar och ett glas mjölk, sedan på förmiddagen så åt han en tallrik fruktsallad och sedan orkade han inte så mycket av maten till middagen, men det är förståligt när han åt så mycket på förmiddagen.
Kimm åt två mackor till frukost och ett glas mjölk, sedan åt han två tallrikar fruktsallad. Han åt lite till middag oxå och drack ett glas vatten. Så drickande har han svårt för fortfarande.
Jag var inne till grannen och sa ifrån att dom kommer till skolan imorgon, dom ska ha henne till fröken, för deras ordinarie har semester.
Dom är inte alls glada över att få gå till skolan imorgon, dom tycker det ska bli så himla tråkigt, men det tror jag inte dom tycker sedan när dom kommer till skolan och träffar alla kompisarna igen. Vi får se. Dom går länge i skolan imorgon, bussen kommer och hämtar dom klockan 7.20 sedan är dom inte hemma igen förren 14.40. Så det är lång dag  i skolan.

av februari 9, 2011.  Inga kommentarer till Imorgon  Februari   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *