Förkyld

Jaha , då har man börjat bli förkyld nu, fryser och näsan den rinner. Det skulle sitta en dropp kran som man kunde öppna och stänga på näsan, för den rinner hela tiden.

Men det är väl väntat att jag oxå skulle få det, för killarna har ju precis varit sjuka. Den som är kvar nu som inte har varit sjuk är Micke, men det är väl en tidsfråga när han oxå blir det tror jag. Sen har alla i familjen varit sjuka, hoppas det dröjer ett tag nu tills man blir det nästa gång igen.

Jag passar på att bränna ner alla mina kort som jag har tagit med kameran nu när jag är sjuk, och jag håller på att rensa datorerna oxå. Just nu kör jag defrag på den bärbara och håller på att rensa en av dom stationera datorerna. Killarna har ju varsin data som dom kan gå ut på internet med och ibland får man gå in och rensa lite på dom, för man vet ju aldrig vad dom håller på med datan. Funderar på att lägga in föräldra kontroll på dom så kan man ställa in interneten oxå ,så dom bara kan vara ute en viss tid om dagen sen går det inte mer.

Var ute en runda med hunden och fy vad kallt det är ute, och det blåser jätte mycket. Det blev en kort runda för jag orkade inte gå på ängarna idag. Men han nöjde sig med det så det var skönt, nu ligger han bredvid elementet så han tyckte nog oxå det var kallt ute.

av februari 16, 2011.  Inga kommentarer till Förkyld  Februari   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *