svårt

Varför ska det vara så svårt .

Vi försöker och försöker få vardagen att fungera som den har gjort innan, men sen dom kom upp i tonåren så blir deras svårigheter mer och mer.

Den minsta killen hade ett mega utbrott igår för att han inte tvättade håret som vi sade till honom att göra när han duschade. Vi försökte i över en timme att få honom att gå tillbaka in igen för att tvätta sitt hår, utbrottet höll väl på i ca en timme. Efter många om och men så tillslut så blev håret tvättat, vi har inte haft några problem innan med duschandet på den minsta killen  🙁

Sen den mellersta killen ville inte alls gå in i duschen, han tycker sånt är onödigt  🙁  vi försökte där med ett tag sedan efter hans utbrott så tillslut duschande han.

Den största pågen har varit hos sin stödfamilj så dom hade tagit duschen där på honom och det är vi glada för.
Hela dusch processen börjar vid 19 tiden och är färdig vid 22 tiden, då kan ni tänka er hur vi föräldrar är slutkörda efter det.

Sen börjas det för att få dom i säng för det är skola dagen efter och det är inte det lättaste, för dom har miljontals saker dom ska göra innan dom ska sova, så vi kan vara glada att dom somnar innan 24 tiden.

Hela våra dagar är nu för tiden bråk och utbrott dagarna igenom och det är jobbigt och tröttsamt för oss föräldrar. JAg menade inte att jag skulle beklaga mig här, men kom gärna med tips och ideér på strategier som vi kan göra för att underlätta vår vardag.

av september 5, 2016.  Inga kommentarer till svårt  Familjen   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *