Sjuk Stuga Del 1

Här har vi tyvärr blivit sjuka i nåt elakartad förkyldningsvirus 🙁

Linus har legat nu i en vecka med ont i halsen, feber, ont i nacken och ont i huvudet. Han vill inte äta heller för oss, men vi sa till honom att huvudsaken är att han dricker så är det ingen fara. Så jag har fyllt en sån där sportflaska med vatten till honom som han går rundor med och dricker av, jag lägger i isbitar i den med så det blir kallt för då lenar det i halsen. Jag har oxå fryst in lite hemmagjord isglassar till honom, som han kan ta och suga på när han vill, så får han i sig vätska på det viset med.

Micke kom hem från jobbet och var sjuk innan i veckan, han har en envis hosta som gör att han inte kan sova om nätterna plus att han har feber. Han var på Vårdcentralen och fick utskriven en bra hostmedecin, det innehåller morfin och 96 procentigt sprit, så han får inte köra bil på den. Han säger att det snurrar lite när han har tagit den, tro hundan det när den är så stark.

Christoffer började klaga över halsen igårkväll, så han är väl på G att bli sjuk han med. Vi får se hur han är när han vaknar imorgon, annars får han med stanna hemma från skolan.

Kimm har än så länge hållt sig frisk, hoppas han förbli frisk med. För när han blir sjuk är det inget roligt för då kommer astma besvären med och då blir det riktigt besvärligt för honom 🙁

På fredag fyller Christoffer och Kimm 10 år, men jag har fått avboka det på grund av att vi är sjuka, vi får ta kalaset i mellandagarna istället eller när vi är friska. Hoppas vi blir friska till Jul som är om en vecka, håller tummarna för det.

Det var allt från mig inatt, jag sitter och skriver till er klockan 3 på natten för jag kan inte sova på grund av att mitt öra värker så j-vla mycket. Hoppas jag kan få nån sömn inatt, får lägga mig igen på min värme dyna som jag har på kudden så kanske det hjälper. Har hört att värme ska hjälpa när man har ont, så jag får prova det på örat. KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *