Operation

image

Imorgon ska Christoffer opereras, dom ringde från sjukhuset idag och berättade att dom hade en tid ledig imorgon klockan sju på morgonen.

Så jag fick sätta mig ner och ringa runt och avboka en del saker som var planerat imorgon.  Jag avbokade kortis för hela veckan och skoltaxin imorgon.  Sedan fick jag ringa hans skola och prata med hans fröken, för han kommer inte till skolan imorgon och på torsdag ska skolan ut och vandra och grilla. Fröken tyckte det var bäst att han stannade hemma då och vila istället.

Jag ringde stödfamiljen, pappan i familjen där är kontakt person för honom.  Vi kom fram till att det bästa är nog att han stannar hemma imorgon och att han får bowla en annan gång istället.

Sedan fick jag ringa till specialist tandläkaren i HBG, för han ska dit efter cirka 2 veckor efter operationen.

Sedan blev det att köra till apoteket och inhandla emla plåster två paket och smärtstillande inför morgondagen.

Så nu är allt förberetts inför operationen,  imorgon ska han duscha och ta på sig rena kläder, sedan kör vi mot specialist käkkirugen i HBG för operation.

Jag skriver mer imorgon om hur det har gått, men dom sa att vi skulle räkna med att op tar ca 2,5 timmar och 3 timmar på uppvaket.  Så det blir en lång dag imorgon.
Får ta med mig mitt handarbete så jag har nåt att sysselsätta mig med och få tankarna på annat håll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *