Operation

image

image

Igår var det dags för op, klockan ringde klockan fem. Då var det upp och väcka Christoffer för han skulle duscha och få rena kläder på sig.
Sedan väckte vi Kimm och Linus så dom kom upp och fick kläder på sig och mat i magen.
Vid sextiden körde vi mot sjukhuset,  Micke, Kimm och Linus körde in mig och Christoffer.  Efter dom hade lämnat av oss på sjukhuset så körde Micke tillbaka till Klippan för att lämna Kimm och Linus på skolan,  sedan körde Micke in till oss.
När vi kom in på dagvården så fick vi en bra sköterska,  Christoffer tyckte om henne. Hon gick igenom vad som skulle hända med bilder och sedan fick han byta om till sjukhus kläder.  Sedan satte hon nålen och Christoffer fick dricka lite lugnande.

Precis när vi skulle köra ner till op så kom Micke och då sken Christoffer upp och sa att du han pappa. Micke följde med ner till narkosen och han följde med honom in oxå när han skulle sövas.

Sedan började den eviga väntan, vi gick ner  till cafeterian och fikade en stund. Sedan gick vi upp och meddelade att vi sitter i hisshallen och väntar, så dom vet vart dom ska hämta oss när han kommit till uppvaket.

Det gick en timme och vi satt där i hisshallen och nästan somnade, turjag tog med min virkning så jag hade nåt att göra.
Under tiden som Christoffer opererades så virkade jag en ängel som dagvården fick av mig. Så den står i fönstret på kontoret där nu. 🙂

Efter 2timmar så var det dags att gå ner till uppvaket,  Christoffer var vaken när jag kom och ledsen. Det tog en stund att lugna honom, han provade att äta en glass men den höll på att komma upp igen.
Så han nöjde sig med äppeldricka istället.

När han skulle gå på toaletten så var han envis, han kunde inte stå på sina ben men gå på toa och själv skulle han.
Tillslut gick han med att  vi hjälpte honom in på toaletten och hjälpte honom med kläderna,  sedan fick han sitta där och vi stod utanför och väntade.

Christoffer ville upp till avdelningen och efter tjat så gick sköterskorna med på det och det räckte att han kom upp där och såg Micke så somnade han igen och sov i en timme.

Vi fick träffa läkaren som opererade och han berättade att dom hade dragit ut 3 tänder och sytt i gommen och i tandköttet.  Vi skulle ge honom smärtstillande panodil var fjärde timme och ipren  var sjätte timma.

Nu inatt har han haft lite ont och vaknat några ggr, men annars har han sovit gott. Hoppas det går över fort det onda. Han har fått tre tider till specialist tandvården och den första tiden är redan i nästa vecka.
Så det blir en del körningar nu framöver och det gör inget bara det blir bra i slutändan.
Ha det bra alla där ute 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *