Christoffers dag

20121121-165456.jpg

Idag har Christoffer varit hos Logopeden och blivit testad om han har Dyslexi.
Vi var med inne i början jag och Micke, sedan fick vi gå ut under testningen, då passade vi på att gå ner i cafeterian och ta en fika.

20121121-165759.jpg

Jag tog som vanligt en räkmacka det är standard när vi är på sjukhuset, Micke tog en bulle och en choklad bulle.
Innan vi gick upp handlade vi en Kalle Anka tidning till Christoffer.
Vi fick vänta en bra stund innan han kom ut och då hade han en pause sa han och då gick vi ner till cafeterian så han oxå fick en fika. Han fick en skrap lott av oss och han vann 30kr på den 😀

20121121-170153.jpg

Sedan gick vi upp igen och testningen fortsatte, Christoffer kom ut och hämtade oss sedan i väntrummet när dom var färdiga. Han var jätte trött sa han efteråt i huvudet efter testet, logopeden berättade att han hade Dyslexi och det visste vi redan både jag och Micke. Men det kändes skönt att få det bekräftat och att han kan få dom hjälpmedel som han är berättigad till.

Efter all testning så var Christoffer hungrig så vi för till McDonald och åt, vi hade lite tid över innan vi skulle iväg till nästa möte så vi gick till en affär på Väla som heter NewYorker och där hittade Christoffer en hatt som han ville ha. Så han köpte den av dom pengarna som han vann på tross lotten, han fick 5kr av oss för den kostade 35kr.

20121121-170905.jpg

Visst är han fin i den 😃

Sen var det dags för oss att åka till SOL och få hans inlägg i skorna, så han kan gå rätt med fötterna. Sedan för vi hem och hämtade bröderna. Just nu är Christoffer iväg och spelar innebandy , ska bli roligt att höra sedan om vad han tyckte om inläggen i gymnastikskorna, han ska ett par inlägg i dom och ett par i sina vanliga skor.

Nu ska jag ta det lugnt och ladda inför jobb imorgon, ha det gott mina vänner 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *