Sommarschema

 

Nu har jag fått mitt sommar schema på mitt sommarjobb 🙂

Jag har fått sommar jobb inom nattpatrullen i Klippan, jag har varit inne och jobbat nu i några månader för att se om det passar mig och min familj och jag kan än så länge säga att jag stormtrivs. Vi har så mycket på dagen med våra pojkar, det är möten och kurser och BUP så det är skönt att slippa pussla ihop tider som passar alla utan dom kan sätta en tid så kommer jag eller rättare sagt vi. Annars hade man fått hålla på med att byta skift och det är inte heller alltid som det kanske går.

Nu jobbar jag på natten och sedan när jag sover så sover jag till middag och sedan är jag vaken hela eftermiddagen och ska jag jobba igen sedan på natten så sover jag en och en halv timme på kvällen sedan. Jag provade att sova ut alla timmar, men då var jag inte människa sedan, det var som om man gick i dvala hela dagen. Så det passar mig bättre som person om jag kapar min sömn mitt i.

Funkar det i sommar med natten så hoppas jag på långsikt att detta kanske kan ge mig ett fast schema tillslut, för det hade varit bra om man kunde ha det så man vet vecka för vecka hur man jobbar. För då kan man planera sina dagar mer, det kan man inte riktigt göra nu för man vet ju inte om man får ett sms på mobilen om jobb.

Men jag ska inte klaga, jag älskar att arbeta med människor, dom ger mig så mycket glädje både unga som gamla.

Ha det gött alla där ute så ses vi kanske fler gånger 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *