Mår skit

Varning för gnäll.
Har mått skit nu ett bra tag och orolig inför alla läkarundersökningar jag ska göra. Jag har fått reda på att jag har två brock, ett på magmunnen och ett i slutet på ryggen. Det på magmunnen har gjort att det gör väldigt ont i bröstet och plus sura uppstötningar och det i ryggen gör att jag får kramp och att ena benet domnar. Inget roligt alls. 😞
Imorgon ska jag göra en rektoskopi undersökning och jag har ändrat den tiden två ggr nu så nu måste jag göra den, jag har ibland väldigt ont i min mage och det känns som kramper, så nu ska dom göra en kamera undersökning och kolla tarmarna. Är väldigt orolig och rädd för denna undersökning och för vad dom ska hitta .
Så jag har huvudvärk nu och har haft det hela dagen, det är säkert för denna undersökning. Alla säger att jag ser sur ut, men jag är bara inte på humör. Det är och har varit mycke just nu både hemma och med andra saker, jag hade nog behövt komma bort lite och ha roligt istället för att bara sitta och plugga hela tiden. Jag hinner inte med hemma vad som ska göras och känner mig inte motiverad till något heller. Nä en rejäl vitamin kick så man kom in på rätt bana igen, det hade jag behövt.
Ursäkta allt gnäll, behövde bara skriva av mig lite 😒

av januari 22, 2013.  Inga kommentarer till Mår skit  Annicha   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *