Jobba

Jag har fått frågan varför jobbar du så mycket?
Är du Pengakåt? Är du arbetsnarkoman?

men nej jag är inte pengakåt och ja just nu är jag arbetsnarkoman för att när jag jobbar mår jag bättre psykiskt om jag är igång. Är jag hemma och jag blir sittandes så rullar mina tankar och då mår jag sämre.

så därför jobbar jag så mycket, ibland jobbar jag sex dagar i veckan och jag mår bra. Jag jobbar för att trötta ut min hjärna lite så jag kan sova för annars ligger jag vaken om nätterna och grubblar. Jag är ju själv så jag har ju ingen att tänka på och anpassa mig efter.

jag jobbar 5dagar ena veckan och två dagar andra veckan på mitt ordinarie jobb och det är 12 timmars pass, sedan på mina lediga dagar går jag in och tar extra som timanställd på ett sjukhus. Som förra veckan var jag bara ledig en dag och det räckte för jag mådde bättre och ja jag vet att det inte är hållbart att göra så i längden, men just nu funkar det för mig. Så länge jag känner att jag mår bra så tänker jag fortsätta med det.

mitt liv med psykisk ohälsa är inte som en dans på rosor, men det är mitt liv och jag själv äger det och gör vad jag som känns bäst för mig. Jag har valt att leva för mina barn och jobben, det är mitt liv och ingen kan komma in och bestämma över det. 👍💪

av maj 13, 2024.  Inga kommentarer till Jobba  Annicha   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *