Hälsa

Tyvärr har min hälsa börjat att svacka lite, jag har varit oftare sjuk nu. Mitt immunförsvar hinner inte byggas upp förren det är dags för nästa infektion. Denna vinter har jag varit ständigt förkyld, längtar tills värmen kommer så jag kan bli frisk.

Det händer mycket runt om kring som gör att man kanske inte har humöret på topp alltid, det har varit en hel del kring våra barn och deras skola. VI har fått stopp på mobbningen för den minsta trodde vi, men det håller fortfarande på. Det är inte lika mycket som innan, men det finns där fortfarande. Jag förstår lärarna att dom inte alltid kan vara till hands och att dom inte ser allt, helt förståeligt för dom har fullt upp med annat.

Bara för man är lite udda så blir man en hack kyckling direkt, bara för man inte har den senaste mobilen, eller dom senaste kläderna eller är som alla andra så är man lätt ett offer för mobbing. Man märker direkt när han kommer hem att det varit nåt i skolan, han behöver inte säga något för det märks på kroppsspråket och på hans humör.

Den äldsta killen går det bra för i skolan han stormtrivs på sin gymnasieskola med alla djuren, han gosar med alla sorters djur och är lycklig när han kommer hem med ett leende på läpparna.

Den mellersta killen har inte hittat rätt än tror jag, han vill mecka bilar så långt är jag med, men inte mer. Dom teoretiska bitarna bryr han sig inte om, inte gymnastiken heller. Han har problem att byta ihop med andra och det har vi tampats med ända sen lågstadiet. Han har sina psykiska besvär som tyvärr ställer till det ibland för honom, vi försöker stötta han och det är inte lätt alla gånger.

Annars är nog vår vardag som den brukar vara, pendla mellan kaos, utbrott och vanlig, den ena dagen är aldrig lik den andra.

Ha det så bra tills vi hörs igen och var rädda om varandra.

kram på er <3

av januari 29, 2018.  Inga kommentarer till Hälsa  Annicha   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *