Flytt från landet till byn

Nu har vi flyttat och kommit i ordning i lägenheten, sommaren är på gång ute och det är skönt.

Det enda som jag kan sakna med huset är trädgården, men jag och Micke har diskuterat att antingen skaffa en koloni lott eller en sommarstuga och då får vi ju lite trädgård. Jag saknar mitt trädgårdsland med alla frukter och grönsaker som jag odlade, men jag har en balkong här i lägenheten som vi har glasat in så jag kan odla lite där istället.

Pojkarna har anpassat sig sådär till by livet, det är en kille som vi har lite problem med. Han har hamnat lite i fel gäng och börjat lite på fel bana, men för hoppnings vis så kanske vi kan få rätt på det med hjälp av polisen och en från kommunen.

Micke han har börjat jobba och det är skönt för han så han kommer ut och träffar andra människor och inte bara går hemma hela tiden. Vi bytte bil också när vi flyttade in till byn, vi sålde vår Chrysler och köpte en mindre bil och det är bra för vi har ingen nytta av en stor bil här i byn. För pojkarna följer inte med något när vi handlar och sen ligger allt så centralt så bilen blir ståendes rätt mycket för vi går och handlar nu.

Så förhoppningsvis så blir allt bra när alla i familjen har landat i by livet, det tar tid för vi har bott på landet innan och nu har vi inte ens bott i byn ett år så det tar tid att anpassa sig.

Ha en underbar dag ute i värmen och var rädda om varandra kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *