Grattis min ängla mamma

Morsdag
Idag är det morsdag och alla mammorna blir firade av sina familjer.Även jag blir firad av mina barn, men jag kan inte fira min mamma ordentligt.För hon är en underbar fin ängel som blir firad i himlen av alla änglar.Hon är otrolig saknad av oss alla här nere på jorden, saknade kan man inte beskriva i ord.Hennes liv tog slut alldeles för snappt, hon var en underbar människa som var omtyckt av alla.Hon älskade att hjälpa alla, hennes hjärta var stort av kärlek till alla både stora och små.
Hennes famn var öppen och varm, hennes dörr var alltid öppen om man behövde prata.Hennes glada skratt och fina leende, finns väl bevarade i våra hjärtan, det känns otroligt tungt en dag som denna. Ibland kan jag få för mig att jag ska ringa min mamma och prata med henne, men så kommer jag ihåg vad som har hänt och säger för mig själv att himlen har ju ingen telefon. 🙁

Jag, min kille och våra barn har varit uppe hos henne igår och la röda rosor till henne och önskade henne en trevlig morsdag i himlen. Önskade hon var här istället hos oss, men den önskan går tyvärr inte att uppfylla.
Det finns så mycket som jag skulle vilja prata med henne om, det känns inte riktigt som jag kan avsluta eller stänga dörren om henne. Jag saknar henne otroligt mycket och har svårt att komma över tröskeln och kunna leva vidare.

Jag har funderat länge om jag ska ta upp min kontakt igen med min psykolog, men så tror jag att nånstans inom mig så har jag styrkan att kunna komma över tröskeln, jag vet bara inte hur jag ska  göra det.

Det händer så mycket i våra barns liv just nu så jag stänger in alla känslor jag har om henne för att klara av det våra barn går igenom just nu. Men så säger alla till mig att jag måste sörja ut ordentligt, ja jag vet också det innerst inne och jag vet att jag inte har gjort det utan försökt vara stark för barnens skull.  Jag hoppas innerligt att hon blir firad ordentligt med alla andra mammor i himlen idag. Grattis min ängla mamma på din dag. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *