Onsdag

Nu har jag startat en blogg, tänkte att jag skulle blogga för alla andra gör det.

Idag när jag vaknade så snöade det lite, när jag skulle köra barnen tills skolan å kasade jag bara med bilen. Men det är ju inte så konstigt för jag har ju bara allround däck på bilen, skulle kanske ha lite dubbar på den.

Hunden Simba som vi har är en ras cocco phu och han är svart, han älskar snön, när han leker i den så fastnar snön som klumpar på pälsen för han är långhårig. Hans päls är som cocospaniel och han ser ut som om han har haft rasta flätor i håret för det är alldeles vågit. När snön fastnar är det så svårt att få bort det, så jag låter det smälta bort och kammar han när han är torr istället.

Nu på eftermiddagen efter jag hade hämtat killarna på skolan så kom pappa inom en runda, det är alltid roligt när han kommer. Han hade varit hos sin syster och ätit mat, så han körde detta hållet hem. 🙂

Nu har vi handlat och ätit mat, så nu päser killarna framför tv´n till Bolibompa.

Jag gjorde lite röra till mat, jag blandade kokta grönsaker, falukorv i bitar och kokt makaroner i en skål och det gick hem hos alla. Dom åt och åt, killarna åt mer än vad jag gjorde. Kul att dom äter och inte pillar i maten, dom älskar mat och det syns inte på dom för dom är smala. Fast dom är ute hela dagarna så det sätter sig inte på dom. Dom är nästan aldrig inne, det är skönt att dom inte bara sitter stilla och framför tv´n hela tiden. Dom har alltid varit ute ända sen dom var små, då sov dom alltid i vagnen ute så det sitter väl i sen den tiden kanske.

av december 7, 2010.  Inga kommentarer till Onsdag  2010   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *