Lund

Nu har vi varit i Lund på handkirugen. När vi kom dit så fick vi reda på att vi var på fel sjukhus och att Linus var bokad på Malmös sjukhus. Så sa hon i receptionen att antingen fick vi köra dit imorgon eller köra direkt dit nu. Då sa vi att vi kör direkt dit nu, så vi satte oss i bilen för att köra så kom vi på vart ligger sjukhuset i Malmö. Jag ringde en kompis som vägledde oss dit, så när vi kom in i Malmö så kom vi i en kö, då visade det sig att det var en buss som hade kört fast i snön. Så det blev att vända och se om vi kunde ta en annan väg istället. VI som var ute i god tid visade sig att vi var väldigt sena nu. När vi väl kom fram till sjukhuset i Malmö så var vi över en timme försenad. VI stannade vid en info tavla och kollade vart vi skulle, tala om tur för vi var framför handkirugen direkt, och vi hittade en parkering direkt oxå tala om tur. Sen hade dom stängt huvudingången till handkirugen så vi fick gå runt hela sjukhuset för att komma dit, när vi följde alla skyltar så kom vi fel, så vi fick gå hela vägen tillbaka igen och börja om från början. DÅ hittade vi rätt, när vi kom in så tog det inte så lång tid innan vi kom in till doktorn. Han sa att dom opererar honom men inte förren i februari/mars, han sa att vi fick bestämma själva vart på kroppen dom skulle plocka extra skinn till fingrarna. Han berättade att man brukar ta på armen eller på hanleden, men man kan oxå ta på magen eller nån annans stans på kroppen. VI sa att det är bättre att ta det på magen eller låret så det ärret inte syns så mycket. Men vi hade tid att bestämma oss. När det kommer så det är dags för operation, så blir vi inlagda i en eller två dagar på sjukhuset. Första dagen ska vi träffa narcos läkaren och han som ska operera honom, sen ska han duscha och skrubbas ren med speciell tvål. DOm tar en hand i taget, för det ville vi, läkaren sa att han kunde ta båda på en gång, men hur ska han reda sig då, nä vi bestämde för en hand i taget.

Nu är vi hemma igen och vi har ätit kvällsmat, så nu tittar killarna på bolibompa innan det är dags för dom att lägga sig. Det är skola imorgon så det blir inte att vara uppe länge idag.

Linus har köpt ett paket till sin tjej idag, en mobil telefon ((leksak) Med en mobilfodral till med fjädrar på. Dom har varit ihop i snart två år nu. Han pratade oavbrutet om henne hela vägen hem från Malmö. Om att dom skulle gifta sig när dom blev stora och dom skulle ha barn. Dom hade pusskalas idag i en buskkoja på skolan.  Det gäller att börja i tid, dom går i ettan nu så undra hur det ska sluta.


av december 20, 2010.  Inga kommentarer till Lund  2010   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *