kalas

Igår fyllde våra två älsda pojkar 9 år. Tänk vad tiden får fort, den bara rinner iväg. Jag minns när dom var bebisar och det känns inte som om det var 9 år sedan. Nu har man bara stora pojkar, inga små längre. Det märks på dom hur dom är och sättet att prata att dom är stora nu.

Dom bjöd klassen på kakor igår i skolan och det gick hem, i och med att dom fyller år så sent så blir inget kalas för klassen nu utan det blir i slutet på januari istället. Jag har bokat Bowlinghallen till dom, det är skönt så slipper man ha allt stök hemma. Dom fixar allt där uppe från mat till godispåsar, så man slipper tänka på det. SKÖNT.

Än så länge har dom bara fått pengar i present och det är bra för då kan dom köpa det som vill ha istället, för dom är i den åldern nu så det är svårt att köpa till dom. Det är inte allt som går hem, dom har börjat bli kräsna på saker dom vill ha. Det är inte som när dom var mindre, då blev dom glada för allt, Men det går inte nu.

Men men alla säger att det blir värre sedan när dom kommer i tonåren, så vi får väl se då när den kommer. Hoppas dom inte ändrar för mycket på sig för jag gillar dom som dom är, dom är mina små pojkar i mina ögon och kommer alltid att vara det.

av december 17, 2010.  Inga kommentarer till kalas  2010   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *