Jul

Äntligen är julen över, det har varit en tung tid för mig iår.

Första julen utan mamma, det har varit svårt, har kommit på mig att jag tittar ut genom föstren och väntar på att mamma och pappa ska komma med bilen. Men ingen kommer, det är väldigt tung tid.

Har firat julen hemma med familjen och farmor, killarna fick klappar och tittade på kalle anka på tv´n. Linus vår minsta kom och sa att mormor firar en fin jul i himlen med många klappar av ängla tomten. Det var så man nästan fick tårar i ögonen.

Igår var vi iväg till småland en runda, vi körde hem till pappa och åt middag och träffade mina syskon. Det var trevligt och god mat men det var nåt som fattades och det var mamma. Efter maten så öppnade vi klapparna och jag hade gjort julklapparna iår. Den mista i familjen hade jag stickat en poncho till och dom stora fick varsin planch med kort från förr i tiden, några fick kort på sig själv när dom var små och nån fick från ungdomens tid, sen hade jag stickat raggsockor till nån som oxå gick hem. Han som fick raggsockor ville ha fler så jag ska sticka fler, min stora syster fick oxå raggsockor och hon ville han fler med. Så jag ska sticka sånt nu ett tag. Pappa fick en julgrupp med lotter i, det gick oxå hem.

Jag, Micke och barnen fick kläder, lego ungsform och en massa andra saker. Orkar inte skriva allt. Men vi blev oxå glada över våra julklappar.

Innan vi körde hemåt så åkte vi upp till mammas grav och satte varsitt ljus, det blev jätte fint. Det var himla tungt att gå dit igår, jag kunde inte låta bli att gråta. Vill ha henne hos oss istället. Saknar henne så himla mycket det går inte att beskriva iord hur mycket jag saknar henne.

Killarna håller på att bygga ihop sina julklappar som dom fick igår just nu. Så dom gick hem allt ihop.

Det var inget roligt väder att köra upp till småland och hem igen, det snöade och det var glashalt. VI fick köra av motorvägen och ta små vägar upp och hem för det gick inte att köra på motorvägen för den var hal.

Vi hade fixat passning till Simba vår hund, och det gick sådär, han var inte alls med på noterna när hon kom för att gå ut med honom, han sprang bara och gömde sig. Men sen gick han med på det, han kom väl på att han var nödig. Tokig hund man har.

Idag ska vi iväg och köra pulka en runda med barnen, dom ville prova sina nya pulkor som dom fick i julklapp. Men först ska vi ha nåt i magen innan vi kör till backen.

av december 27, 2010.  Inga kommentarer till Jul  2010   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *